Nézze! Encanto 2021 (Teljes Film Magyar felirattal) videa letöltés online ingyen

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Encanto (2021) teljes film magyarul szereplők szereposztás premier videa online filmek megjelenés cinema city mozicsillag filmvilág2 indavideo ingyen letöltés filminvazio. Letöltés Encanto Teljes Filmet 2021 — letöltés Encanto NetFlix Full Movie | töltse le a Encanto filmet ingyen és jogilag korlátlan | Letöltés Encanto térség letöltése Encanto | HD Videa | Avi | YouTube | 4K | MAGYAR WEBRIP | VIDEA | 720p-1080p HD


Nézz ide >> Encanto teljes film magyarul <<

Encanto


Encanto előzetes

● Encanto teljes film magyarul
● Encanto szereplők
● Encanto szereposztás
● Encanto premier

„Encanto”: Disney Plus megjelenési dátuma, szereplők, cselekmény, előzetes és minden, amit tudunk

A Disney legújabb animációs musicaljével, az „Encanto”-val ünnepli a latin-amerikai kultúrát.

A már mozikba kerülő Encantonak most van Disney Plus megjelenési dátuma.

Ez az új musical csatlakozik a Hófehérke és a hét törpe , a Hamupipőke , A kis hableány , az Aladdin és a Frozen soraihoz , bár hogyan viszonyul majd hozzá?

Biztosan tudjuk, hogy meg fogja különböztetni magát elődeitől, mivel az Encanto lesz az első Disney-animációs film, amelynek középpontjában latinx karakter áll – mielőtt bármit is mondanánk, a Coco egy Pixar-film, és bár a Disney tulajdonában van a Pixar, technikailag mégis Encanto az első ilyen film az Egérházhoz.

Itt van minden, amit az Encanto- ról tudunk .

Mikor van az „Encanto” Disney Plus megjelenési dátuma?
A Disney bejelentette, hogy az Encanto a Disney Plus újdonságai közé tartozik decemberben, hivatalosan december 24-én debütál a streaming szolgáltatásban. Ekkor az Encanto a Disney Plus előfizetői számára további költségek nélkül megtekinthető lesz.

Az Encanto megtekintésével kapcsolatos további információkért tekintse meg a Néznivalók című film megtekintési útmutatóját .

Mi az Encanto cselekménye?

Az Encanto a varázslatos Madrigal család történetét meséli el, különösen Mirabelről, a család egyetlen olyan tagjáról, aki nem kapott különleges erőt (azaz szupererőt, állatokkal való beszélgetést, más emberekké való átalakulást, hogy csak néhányat említsünk). De lehet, hogy ő az egyetlen a családjában, aki segíthet, ha a dolgok rosszra fordulnak. Íme a Disney hivatalos szinopszisa:

„A Walt Disney Animation Studios Encanto című filmje egy rendkívüli család, a Madrigálok történetét meséli el, akik Kolumbia hegyei között rejtőzködnek, egy varázslatos házban, egy nyüzsgő városban, egy csodálatos, elbűvölő helyen, amelyet Encantonak hívnak. Az Encanto varázsa a család minden gyermekét egyedülálló ajándékkal áldotta meg a szupererőtől a gyógyító erőig – egy kivételével minden gyermeket, Mirabelt. Ám amikor rájön, hogy az Encanto körüli varázslat veszélyben van, Mirabel úgy dönt, hogy ő, az egyetlen hétköznapi madrigal lehet, hogy kivételes családjának utolsó reménye.

Kik szerepelnek az "Encanto" szereplőgárdában?
A főszereplő Stephanie Beatriz színésznő Mirabel szerepében. Ez lesz az egyik első főszerepe Beatriznek, aki leginkább a Brooklyn Nine-Nine című filmben Rosa Diaz nyomozó szerepéről ismert, és szerepelt az In the Heights-ben , a BoJack Horsemanben és a Modern Family visszatérő vendégszerepében is .

Beatriz lesz csatlakozott Encanto az szereti María Cecilia Botero, Wilmer Valderrama, Adassa, Diane Guerrero, Mauro Castillo, Angie Cepeda, Jessica Darrow, Rhenzy Feliz, Carolina Gaitán, Ravi Cabot-Conyers és John Leguizamo.

Kik az "Encanto" rendezői?
Egy háromfős csapat segített irányítani az Encanto-t ; ők Byron Howard, Jared Bush és Charise Castro Smith. Ez lesz a negyedik film, amit Howard a Disney-nek rendezett, korábban a Bolt , a Tangled és a Zootopia vezére volt .

Bush számára az Encanto lesz a második rendezői munkája, mindkettő Howarddal, mivel a Zootopia rendezője is volt . Bush a Zootopia , valamint a Disney Moana című filmjének egyik forgatókönyvírója is volt . Az Encanto forgatókönyvének megírásában is segített Castro Smith-szel együtt.

Castro Smith eddigi pályafutásának nagy részét az írás adta, de nem jellemzően Disney-tartalom. Korábban írt epizódokat a Devious Maids és a The Haunting of Hill House című filmekhez , ezek közül a legjelentősebb. Encanto debütált rendezőként.

A kreatív csapatnak még egy tagját meg kell említeni, bár ő nem rendező a filmben, ez pedig Lin-Manuel Miranda. Az Emmy-, Grammy- és Tony-díjas sztár írta az összes eredeti dalt az Encanto-hoz , szóval el lehet képzelni, hogy elég fülbemászóak lesznek.

Van "Encanto" előzetes?
A Disney megosztott egy Encanto előzetest a nyáron, de most megjelent az Encanto hivatalos előzetese . Gyönyörű animációkat mutat be, ízelítőt ad a film filmzenéjéből, és lefekteti a cselekmény alapjait. Nézze meg alább. 

"Encanto" vélemények
Hirdetés

Hogyan száll szembe az Encanto a Disney animációs filmek hosszú, büszke történetével? A What to Watch kritikusa, Leigh Monson szerint elég jól. Monson az Encantót "rendkívül elbűvölő filmnek" nevezi, amely a családok dinamikájának különböző aspektusait emeli ki. Olvassa el Encanto áttekintésünket, hogy megtudja, miért.

Encanto hatalmas, 92 százalékos pontszámot ért el a Rotten Tomatoes!-on.

Michael Balderston egy DC-ben élő szórakoztató író és tartalomproducer a What to Watch című sorozathoz. Korábban írt a TV Technology és Awards Circuit számára.


Encanto teljes film magyarul
Encanto szereplők
Encanto szereposztás
Encanto premier
Encanto videa
Encanto online filmek
Encanto megjelenés
Encanto teljes film
Encanto cinema city
Encanto teljes film magyarul videa
Encanto teljes film
Encanto teljes film magyarul videa
Encanto teljes film magyarul online filmek
Encanto teljes film magyarul mozicsillag
Encanto teljes film magyarul filmvilág2
Encanto teljes film magyarul indavideo
Encanto teljes film magyarul ingyen
Encanto teljes film magyarul letöltés
Encanto teljes film magyarul filminvazio

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments