Nézze! Gucci ház 2021 (Teljes Film Magyar felirattal) videa letöltés online ingyen

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gucci ház (2021) teljes film magyarul szereplők szereposztás premier videa online filmek megjelenés cinema city mozicsillag filmvilág2 indavideo ingyen letöltés filminvazio. Letöltés Gucci ház Teljes Filmet 2021 — letöltés Gucci ház NetFlix Full Movie | töltse le a Gucci ház filmet ingyen és jogilag korlátlan | Letöltés Gucci ház térség letöltése Gucci ház | HD Videa | Avi | YouTube | 4K | MAGYAR WEBRIP | VIDEA | 720p-1080p HD

Nézz ide >> Gucci ház teljes film magyarul <<

A Gucci-ház


Gucci ház előzetes


● Gucci ház teljes film magyarul
● Gucci ház szereplők
● Gucci ház szereposztás
● Gucci ház premier

A Gucci ház megjelenési dátuma, szereplők, előzetes, szinopszis és egyebek

A család fontos, és ahogy Lady Gaga mondja az előzetesben: „Apa, fia és a Gucci háza”. A Gucci ház filmvásznára kerül a hírnév, a gyilkosság és az árulás története az egyik legismertebb üzleti családdal  .

A Ridley Scott által rendezett film középpontjában Patrizia Reggiani és az ő felemelkedése és bukása áll a világ egyik vezető divatházává. A film Sara Gay Forden 2001-es The Gucci ház: A szenzációs története a gyilkosságról, őrületről, csillogásról és kapzsiságról című könyvén alapul .

Ez az életrajzi krimi fergeteges látványt ígér, sok vastag olasz akcentussal és erős protézisekkel. (Rád nézel, Jared Leto.) A filmet az Entertainment Weekly „abszurd élvezetes olasz szappanoperának” nevezte .

Készen állsz, hogy megtapasztald a Gucci családot a mozikban? Ha igen, akkor olvass tovább a filmmel kapcsolatos további információkért.

Gucci ház megjelenési dátuma
A filmet a tervek szerint 2021. november 24-én mutatják be az Egyesült Államokban. A mozibemutató után a Paramount+-on közvetítik .

Gucci ház szereplők
Ez a szereplőgárda 2021 egyik legsztárosabb együttese. Az élen Lady Gaga áll, aki Patrizia Reggianit alakítja, egy ambiciózus kívülállót, aki beleházasodik a családba, és végül ő lesz a volt férje, Maurizio Gucci meggyilkolása mögött. . Gagával szemben áll Adam Driver, aki a már említett volt férjet és gyilkosság áldozatát alakítja.

Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek és Al Pacino egészítik ki a szereplőket.

Gucci ház trailer
Nézze meg az alábbi előzetest.

Gucci ház szinopszis
A film több mint három évtizedet ölel fel a Gucci családban, a Maurizio Gucci halála előtti és utáni eseményekre összpontosítva. Az alábbiakban az MGM hivatalos szinopszisa olvasható .

A „Gucci ház”-t az olasz Gucci divatház mögötti családi birodalom megrázó igaz története ihlette. Három évtizednyi szerelem, árulás, hanyatlás, bosszú és végső soron gyilkosság során láthatjuk, mit jelent egy név, mit ér, és meddig jut el egy család az irányításért.

Izgatottan várod, hogy Gaga és Driver megosztják a képernyőt? Hagyja meg gondolatait kommentben!


Gucci ház teljes film magyarul
Gucci ház szereplők
Gucci ház szereposztás
Gucci ház premier
Gucci ház videa
Gucci ház online filmek
Gucci ház megjelenés
Gucci ház teljes film
Gucci ház cinema city
Gucci ház teljes film magyarul videa
Gucci ház teljes film
Gucci ház teljes film magyarul videa
Gucci ház teljes film magyarul online filmek
Gucci ház teljes film magyarul mozicsillag
Gucci ház teljes film magyarul filmvilág2
Gucci ház teljes film magyarul indavideo
Gucci ház teljes film magyarul ingyen
Gucci ház teljes film magyarul letöltés
Gucci ház teljes film magyarul filminvazio

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments