Nézze! David and the Elves (Teljes Film Magyar felirattal) videa letöltés, és online filmek

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

David and the Elves (2021) teljes film magyarul szereplők szereposztás premier videa online filmek megjelenés cinema city mozicsillag filmvilág2 indavideo ingyen letöltés filminvazio. Letöltés David and the Elves Teljes Filmet 2021 — letöltés David and the Elves NetFlix Full Movie | töltse le a David and the Elves filmet ingyen és jogilag korlátlan | Letöltés David and the Elves térség letöltése David and the Elves | HD Videa | Avi | YouTube | 4K | MAGYAR WEBRIP | VIDEA | 720p-1080p HD

 

Nézz ide >> David and the Elves teljes film magyarul <<

David and the Elves


David and the Elves előzetes


● David and the Elves teljes film magyarul
● David and the Elves szereplők
● David and the Elves szereposztás
● David and the Elves premier

Streameld vagy hagyd ki: „Dávid és a tündék” a Netflixen, egy lengyel ünnepi szívmelengető egy fiúról és manótársáról

Az új ünnepi filmek hógolyója úgy gurul le a hegyről, mint egy denevér a pokolból, és egyenesen Lengyelországból érkezik a Netflix David és a tündék című filmje ( Dawid és Elfy ). Ez egy aranyos fantázia, amelyben a Mikulás egyik manója elhagyja az Északi-sarkot, hogy barátkozzon egy fiatal fiúval, akinek a karácsonyi szelleme jól jönne egy libának. Ismerősen hangzik ez a feltevés? Ez a feltevés határozottan ismerősen hangzik.

DÁVID ÉS A TÜNDÉK : streamelés, VAGY KIHAGYJA?
A lényeg: KARÁCSONY ESTE. AZ ÉSZAKI SARK. 2300 ÓRA. A Mikulás (Cezary Zak) és Mrs. Claus (Monika Krzywkowska) „Túl a tengeren”-re táncol, miközben manóik ide-oda cikáznak, készülve a nagy ember nagy éves utazására. Azt gondolnád, hogy a királyi pár lehűti boldog lábát, és beszippant egy kis könyökzsírt, de miért bajlódsz, ha rabszolgamunkát végez? Az elf munkaerő gyöngyszeme Albert (Jakub Zajac), aki több éve az EOTY-t vezeti, és olyan népszerű, hogy saját akciófigurája van. Még a főnököt is minden évben a szánjában vezeti az ajándékok szent kiosztására.

Eközben a lengyel Tátrában egy boldog család boldogan csobogtatja a hógolyókat, dalokat énekel és leül vacsorázni, meg minden. A cselekmény fontos szereplői David (Cyprian Grabowski) és szülei, Piotrek (Michal Czernecki), aki egy gyerek a férfi testében, és Hania (Anna Smolowik), akinek nincsenek kivehető tulajdonságai. Ez az utolsó vidéki karácsonyuk, mert anya és apa új állást kapott, és hamarosan Lengyelország nyüzsgő kulturális központjába, Varsóba költöznek. Miközben a pompásan csillagfényes hegyoldalon kavargott, apa egy üres foltra mutat az égen, és arra kéri Dávidot, hogy intsen a láthatatlan Mikulásnak a láthatatlan szánon, és ha úgy gondolja, hogy tele van vacakkal, hát a láthatatlan Albert és a láthatatlan Mikulás azonnal visszainteget. bár értelmetlen, mert láthatatlanok.

Vicces, hogy ez a film karácsonykor kezdődik, mert sok karácsonyi film karácsonykor ér véget. Ne aggódjon azonban – a narratíva egy évre ugrik a következőreKarácsonyi szezon, konkrétan néhány nappal karácsony előtt. Albert karácsonyi vidámsága mélypontra süllyed, mert az Északi-sark leghíresebb manójaként, akinek megfelelő egoja van, nem szeret láthatatlan lenni az emberi világban. Így hát Varsóba merészkedik, ahol okok miatt már nem láthatatlan. Meg akarja látogatni azt a kölyköt, aki egy éve intett neki, és egy kis pusztítást is véghezvinne az elf varázslat bevetésével, ami lehetővé teszi számára, hogy csettintse az ujjait, és a mogyoróból dobgarnitúrát csináljon stb. A huncut, hegyes fülű fickó éppen az, amire a 11 éves Davidnek szüksége van, mert az iskolában zaklatják, mert ő az új gyerek, és a szülei túl sokat dolgoznak. Zavarok következnek, bár itt van némi veszély, mert minél tovább van Albert az Északi-sarktól, minél inkább csökken a varázsereje, és minél közelebb kerül ahhoz, hogy egészen kicsire zsugorodik, olyan kicsire, hogy figurává válik. Készen egy kettő három megy: Utálom, HA EZ TÖRTÉNIK.

Milyen filmekre fog emlékeztetni?: 8 bites karácsony : karácsonyi történet :: Dávid és a tündék : Antikrisztus . Úgy értem, Elf . Nagyon hasonlít az Elfre .

A teljesítmény, amit érdemes megnézni: A forgatókönyv nem sokat tesz a szereplőgárdával, ami minden szempontból unalmas. De Zajac gyakran szabadjára enged egy ihletett manókacagást, ami nem semmi.

Emlékezetes párbeszéd: Albert egyik manó cimborája gyógyírt talált az ünnepi blahokra: „Vegyünk egy kis pierogit, és nézzük meg az Egyedül otthon című filmet .”

Szex és bőr: Nincs.

A mi álláspontunk: Kétlem, hogy vitát kavarnék azzal, hogy kijelentem, hogy az Elf minden tisztességes háztartásban klasszikus. Dávid és a tündék az Elf annak nagy vonalakban csak. Ez a lengyel leendő örömkeltő félig felfújt karakterekkel és poénokkal büszkélkedhet, mint a hibásan működő Baby Yoda Xmas robbanás, amely megereszkedett a szomszéd udvarán. Viccek arról, hogy Mrs. Claus megpróbálja távol tartani a „Clausey”-ját a fánktól és a zellertől? Egy visszatérő öklendezés, ahol Piotrek arcán állandóan megjelenik egy nagy fehér Mikulásszakáll, akárhányszor hasítja az átkozottat? Egy rosszkedvű kamionos, aki belebetegedett Albert mesterkedéseibe, Wilhelm arccal sikoltozva a tóba? Szörnyű dolog, haver. Sivár.

Tudom. durva vagyok. A film csak arra törekszik, hogy könnyed családi táplálék legyen a karácsony varázsáról és a gyermekkor csodálatos öröméről, és arról, hogy mennyire fontos HINNI a szarban. De fölösleges, ugyanazok a régi dolgok, prózai pillanatok laza gyűjteménye, amelyek közül túl sok tűnik fölöslegesnek. Szerkessze meg ezt a 106 perces filmet a jelenetek lényegéig a cselekmény lényegéig, és máris egy órás TV-különlegességet kap a reklámszünetekkel. Elnéznéd egy filmnek a kanyarogását, ha valóban vicces és/vagy megható lenne, de David és a tündék megelégszik azzal, hogy olyan középszerű, mint a boltban vásárolt nog.

Felhívásunk: HAGYJA KI. A milliónyi karácsonyi film közül, amit meg lehet nézni ezen a Yule-on, minek foglalkozni ezzel a baromsággal?


David and the Elves teljes film magyarul
David and the Elves szereplők
David and the Elves szereposztás
David and the Elves premier
David and the Elves videa
David and the Elves online filmek
David and the Elves megjelenés
David and the Elves teljes film
David and the Elves cinema city
David and the Elves teljes film magyarul videa
David and the Elves teljes film
David and the Elves teljes film magyarul videa
David and the Elves teljes film magyarul online filmek
David and the Elves teljes film magyarul mozicsillag
David and the Elves teljes film magyarul filmvilág2
David and the Elves teljes film magyarul indavideo
David and the Elves teljes film magyarul ingyen
David and the Elves teljes film magyarul letöltés
David and the Elves teljes film magyarul filminvazio

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments