Nézze Mátrix Feltámadások (Teljes Film Magyar felirattal) Megjelenési dátum, előzetes, és szereplők

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Mátrix Feltámadások (2021) teljes film magyarul szereplők szereposztás premier videa online filmek megjelenés cinema city mozicsillag filmvilág2 indavideo ingyen letöltés filminvazio. Letöltés Mátrix Feltámadások Teljes Filmet 2021 — letöltés Mátrix Feltámadások NetFlix Full Movie | töltse le a Mátrix Feltámadások filmet ingyen és jogilag korlátlan | Letöltés Mátrix Feltámadások térség letöltése Mátrix Feltámadások | HD Videa | Avi | YouTube | 4K | MAGYAR WEBRIP | VIDEA | 720p-1080p HD

 

Nézz ide >> Mátrix Feltámadások teljes film magyarul <<

Mátrix Feltámadások


● Mátrix Feltámadások teljes film magyarul
● Mátrix Feltámadások szereplők
● Mátrix Feltámadások szereposztás
● Mátrix Feltámadások premier

„Mátrix Feltámadások”: megjelenési dátum, előzetesek, szereplők és minden, amit eddig tudunk

2021-ben a leghíresebb sci-fi franchise visszatér a negyedik körre. Igen, Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss és mások visszatérnek Lana Wachowski rendező mellé a legendás Mátrix sorozat negyedik filmjéhez .

Az új filmet bejelentő közleményben a Warner Bros. Picture Group elnöke, Toby Emmerich így nyilatkozott: „Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy újra beléphetünk a Mátrixba Lanával. Lana igazi látnok – egyedülálló és eredeti kreatív filmrendező –, és nagyon örülünk, hogy ő írja, rendezi és készíti a „Matrix” univerzum új fejezetét.

Szóval, csatlakozz, és készülj fel, hogy ismét belépj a Mátrixba – a szereplőktől a megjelenési dátumig, a cselekményig, az előzetesekig és egyebekig, itt van minden, amit eddig tudtunk a Mátrix feltámadásáról .

Legújabb frissítés:
December 1-jén megjelent egy új előzetes, amely a Mátrix déjà vu hibáját vizsgálja.
Yahya Abdul-Mateen II megerősítette, hogy Morpheust játszik
Az első teljes előzetes szeptember 9-én jelent meg
A Matrix Resurrections december 22-én kerül a mozikba. Ugyanettől a naptól az amerikai HBO Max-on is megtekinthető.
A film címe, a Mátrix Feltámadások egy teljes trailerrel együtt jelent meg a Warner Bros CinemaCon Reel című filmjében.
Lilly Wachowski, aki leginkább az eredeti Mátrix-  trilógia rendezéséről ismert, elárulta,  miért nem tért vissza a legújabb folytatás rendezőjeként.

Keanu Reeves visszatér Neo szerepében a Mátrix 4-ben. Hitel: Getty

A Matrix 4 megjelenési dátuma: mikor jelenik meg?
A 2019 decemberében bejelentett The Mátrix 4 eredetileg 2021. május 20-án került bemutatásra, ugyanazon a napon, mint Keanu Reeves másik új filmje, a John Wick 4 .

A The Matrix 4 gyártása azonban leállt  a koronavírus-járvány miatt. A megjelenést ezt követően 2022 áprilisára tolták.

A filmet március eleje óta készültek berlini forgatásra, miután Németországban és San Franciscóban forgatták. A The Hollywood Reporter szerint a Warner Bros. ezután határozatlan időre felfüggesztette a gyártást .

A Matrix Resurrections december 22-én kerül a mozikba. Ugyanettől a naptól az amerikai HBO Max-on is megtekinthető.

A Mátrix 4 előzetese: van már előzetes?

December 1-jén megjelent egy új előzetes . A klip azzal kezdődik, hogy Keanu Reeves karaktere, Neo észrevesz egy fekete macskát, utalva a déjà vu hibára, amelyet először az első Mátrix- filmben a szállodai les jelenetében fedeztek fel . „A déjà vu általában egy hiba a Mátrixban” – magyarázza Carrie-Ann Moss Trinity. Az előzetest alább megtekintheti.

Szeptember 9-én jelent meg a teljes előzetes, amelyben Neo látható, amint meglátogat egy terapeutát, akit Neil Patrick Harris alakít, Trinity pedig egy kávézóban dolgozik – mielőtt a vörös pirula-szindróma újra beindul. A trailert alább megtekintheti.

A film előzetese szeptember 6-án jelent meg. Ha felkeresi a hivatalos webhelyet , kiválaszthatja a piros vagy a kék pirulát, hogy először megtekinthesse a filmből készült felvételeket.

A választott tablettától és az oldal látogatásának időpontjától függően különböző felvételeket kaphat az előzetesből. Az Entertainment Weekly szerint több mint 180 000 videóváltozat létezik.

A Mátrix 4 szereplői: kik szerepelnek az új filmben?
Keanu Reeves visszatér a főszerepben Neo szerepében, Carrie-Anne Moss pedig ismét Trinityt alakítja. Kapcsolatba lépnek Lana Wachowski Mátrix eredeti rendezőjével.

Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Watchmen) megerősítette, hogy Morpheust játszik a negyedik bejegyzésben, és egy képet tett közzé az Instagramon fegyverekkel és árnyékolókkal.

A Mátrix 4 szereplői közül egy másik név is kiderült, a How I Met Your Mother sztárja, Neil Patrick Harris . A színész sajátos szerepét titkolják, de azt mondják, hogy „jelentős”.

Az Iron Fist és a Game Of Thrones színésze, Jessica Henwick is szerepel a főszerepben , bár konkrétumok még nem állnak rendelkezésre.

Az iZombie-  színész,  Andrew Caldwell is nemrégiben megerősítette, hogy csatlakozik a franchise újoncához, Priyanka Choprához és a Mindhunter sztárjához , Jonathan Groffhoz a filmben.

Egy másik megerősített név Jada Pinkett Smith, aki visszatérne Niobe szerepére , akit a  The Matrix Reloaded és a  Matrix Revolutions című  filmekben alakított .

Egy színész azonban megerősítette, hogy nem tér vissza a folytatásért. Hugo Weaving, aki az első három filmben Smith ügynököt alakította, nemrég bejelentette, hogy nem szerepel, mivel a forgatás összeütközésbe került a The Visit című színházi produkció főszerepével .

Elkezdődött a Mátrix 4 forgatása ?
Valóban megvan. Sasszemű rajongók San Francisco kínai negyedében a közösségi médiában megosztottak felvételeket Reevesről a film forgatásán.

A felvételek nyilvánosságra hozatalakor a rajongók rámutattak, hogy Reeves karaktere, Neo jelentős változtatásokat hajtott végre a ruházati döntéseiben, mivel hétköznapibb zöld kabátot, farmert és sapkát viselt.

Az internetes felhasználók már arra tippeltek, hogy Neo szokatlanul hétköznapi öltözéke azt jelentheti, hogy a végén visszakapcsolták a Mátrixba.


Mátrix Feltámadások teljes film magyarul
Mátrix Feltámadások szereplők
Mátrix Feltámadások szereposztás
Mátrix Feltámadások premier
Mátrix Feltámadások videa
Mátrix Feltámadások online filmek
Mátrix Feltámadások megjelenés
Mátrix Feltámadások teljes film
Mátrix Feltámadások cinema city
Mátrix Feltámadások teljes film magyarul videa
Mátrix Feltámadások teljes film
Mátrix Feltámadások teljes film magyarul videa
Mátrix Feltámadások teljes film magyarul online filmek
Mátrix Feltámadások teljes film magyarul mozicsillag
Mátrix Feltámadások teljes film magyarul filmvilág2
Mátrix Feltámadások teljes film magyarul indavideo
Mátrix Feltámadások teljes film magyarul ingyen
Mátrix Feltámadások teljes film magyarul letöltés
Mátrix Feltámadások teljes film magyarul filminvazio

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments