Nézze Pókember: Nincs hazaút (Teljes Film Magyar felirattal)Megjelenési dátum, előzetes, és szereplők

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Pókember: Nincs hazaút (2021) teljes film magyarul szereplők szereposztás premier videa online filmek megjelenés cinema city mozicsillag filmvilág2 indavideo ingyen letöltés filminvazio. Letöltés Pókember: Nincs hazaút Teljes Filmet 2021 — letöltés Pókember: Nincs hazaút NetFlix Full Movie | töltse le a Pókember: Nincs hazaút filmet ingyen és jogilag korlátlan | Letöltés Pókember: Nincs hazaút térség letöltése Pókember: Nincs hazaút | HD Videa | Avi | YouTube | 4K | MAGYAR WEBRIP | VIDEA | 720p-1080p HD

 

Nézz ide >> Pókember: Nincs hazaút teljes film magyarul <<

Pókember - Nincs hazaút

● pókember nincs hazaút teljes film magyarul
● pókember nincs hazaút szereplők
● pókember nincs hazaút szereposztás
● pókember nincs hazaút premier


Spider-Man: No Way Home megjelenési dátum, előzetes, szereplők, kiszivárogtatások és még sok más

Itt van minden, amit eddig láttunk a Spider-Man: No Way Home című filmből

A Spider-Man: No Way Home már hetek kérdése, hogy megjelenjen a képernyőn – és alig várjuk. Kezdetnek van *az* új előzetes, amiről alább olvashatunk, és a brit közönség most két nappal korábban láthatja a filmet, mint az eredetileg tervezett. Bár még mindig nem érkezett hivatalos megerősítés Tobey Maguire vagy Andrew Garfield visszatéréséről (és utóbbi még mindig hevesen cáfol minden pletykát…), rengeteg elmélet létezik – köztük az is, hogy kiszerkesztették őket az újból. filmelőzetes. De erről majd később.

Megvan az összes hivatalos casting információ, beleértve azt is, hogy mely ismerős gazemberek térnek vissza a franchise-hoz, valamint néhány érdekes idézet arról, hogy mit várhatunk a filmtől a főszereplő Tom Hollandtól. És ez még csak a kezdet – mindehhez és még sok máshoz görgessen tovább, hogy megtudjon mindent, amit eddig tudtunk a Spider-Man: No Way Home-ról.

Minden, amit eddig tudunk a  Marvel Phase 4-ről
A  legjobb Marvel-filmek , rangsorolva!
A  Disney Plus legjobb műsorai  jelenleg
A legjobb  Disney Plus csomagok
Spider-Man: No Way Home megjelenési dátuma

A Spider-Man: No Way Home egyike volt annak a sok filmnek, amelyet a járvány megzavart, és a megjelenése jócskán megugrott. Eredetileg 2021. július 16-ra tervezték, de november 5-re, majd 2021. december 17-re halasztották , ahol jelenleg is található. Nemrég jelentették be, hogy a film két nappal korábban, december 15 - én érkezik a brit mozikba .

A jó hír az, hogy – a folyamatban lévő oltóanyag-kibocsátásnak és a forgatásnak köszönhetően (a megünneplésre egy spoilermentes díszletfotóval) – a megjelenési dátum szilárdan a helyén marad. Azonban, mint ezeknél a dolgoknál, az út során előfordulhatnak akadozások, ezért tartsa szemmel a film megjelenési dátumait, hogy ne legyen meglepő változás.

Spider-Man: No Way Home előzetese... és mi történt a *kiszivárogtatással

A blokkon található egy új Pókember: No Way Home előzetese, és annyi kérdést tesz fel, ahány választ kapott. Új öltöny, látogatók „minden univerzumból”, Amerika Kapitány tiszteletadása – és még sok minden más. A teljes előzetesünket itt olvashatja el.

Eközben a film első (hivatalos) előzetese is pofátlan, a Pókember: Távol az otthontól utóhatásaiban játszódik , Peter Parker pedig Mysterio meggyilkolásával foglalkozik, és Pókember kilétét is leleplezték. 

Megnézhetjük Alfred Molina Doc Ock-ját mechanikus karlendítésben, valamint néhány mágikus trükköt Doctor Strange-től, aki úgy tűnik, véletlenül szétrobbantja a Pók-verset, miközben megpróbálja kitörölni Peter titkos kilétét a köztudatból. 

A Green Goblinról, a Sandmanről és a Lizardról is vannak ugratások – ami azt jelenti, hogy láthatjuk, hogy a Sinister Six debütál az MCU-ban –, és bár elterjedtek a találgatások, hogy Charlie Cox Daredevilje lehet ott elrejtve , az IMAX-felvételek hivatalosan megcáfolták ezt az elméletet . Ha meg szeretné tekinteni mindent, amit esetleg kihagyott az előzetesből, tekintse meg a Spider-Man 3 előzetes lebontását .

Na most erről a kiszivárogtatásról... Egy nappal a Spider-Man: No Way Home előzetesének megjelenése előtt megjelentek az új felvételek az interneten. A VFX csak részben volt kész, de egyértelműen ki lehetett venni Ock doki visszatérését és Peter Parker beszélgetését Doctor Strange-el. A Sony és a Marvel is gyorsan felszámolt minden, a közösségi médiában megjelent szivárgást, de ez nem tudta megakadályozni, hogy a tomboló rajongók tiltott eszközöket keressenek a trailer megtekintéséhez. Néhány órával később a CinemaConon, ahol a trailert várhatóan játsszák – de csak a közönségben lévőknek, és nem az internetre –, a Sony elindította a teasert, és a kiszivárgás végül távoli emlék volt.

Spider-Man: No Way Home szereplők

Tom Holland visszatér Peter/Spidey szerepében – de lehet, hogy nem ő az egyetlen hálóslinger a Pókember 3-ban. A hírek szerint Andrew Garfield visszatér , megismétli szerepét A csodálatos Pókember filmekben, miközben az eredeti filmben Pókember, Tobey Maguire továbbra is tárgyal a visszatérésről.

A jelentések ellenére azonban Tom Holland tagadta, hogy Maguire és Garfield visszatérne. "Nem, nem, nem fognak szerepelni ebben a filmben" - mondta. "Hacsak a [Marvel] nem rejtette el előlem a legsúlyosabb információt, ami szerintem túl nagy titok ahhoz, hogy eltitkolja előttem. De egyelőre nem. Ez a Pókember folytatása lesz filmek, amelyeket készítettünk."

Andrew Garfield azt is tagadta, hogy visszatérne, egy állítólagosan a forgatáson készült fotójára reagálva Jimmy Fallonnak azt mondta : "Hallottam róla, és láttam is. És ez egy photoshop." Azt is mondta a Newsweeknek : "Izgalmas ötlet, hogy az emberek megszállottan kezdenek el foglalkozni, és én is az lennék, ha nem tudnám, mi folyik ott, és nem tudnám, mi történik. De tudom, hogy mi történik, és én is" attól tartok, hogy ez nagyon kiábrándító lesz az emberek számára."

Kirsten Dunst megerősítette , hogy nem tér vissza Mary Jane-ként (annak ellenére, hogy az azóta törölt IMDb-lista azt sugallja, hogy fel fog tűnni), míg Emma Stone tagadta, hogy visszatérne Gwen Stacyként: "Hallottam ezeket a pletykákat. nem tudom, kell-e mondanom valamit, de nem vagyok [érintett]"). 

Úgy tűnik azonban, hogy egy multiverzum van a munkálatokban. Jamie Foxx megerősítette, hogy ő fogja alakítani az Electro-t , aki a The Amazing Spider-Man 2 után visszatér a karakterként. A gonosz MCU-változata várhatóan a karakter más megtestesülése lesz. A Foxx egy már törölt Instagram-bejegyzésben jelentette be a szereposztást, a következő felirattal: "Mondd meg Spideynek, futtassuk vissza! Nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehettem az új Marvel Spider-Man új résznek… Alig várom, hogy mindenki megnézze a újat. És ebben nem leszek kék!! De ezer százalékos barom!"

Alfred Molina is megismétli Doktor Octopus szerepét – utoljára a Pókember 2-ben volt látható, amikor szembeszállt Maguire-féle, a hálót feszítő hős változatával. Még egy új interjúban is megerősítette, hogy visszatért a digitálisan öregedéshez . Willem Dafoe is visszatér Zöld Goblin szerepében, Sam Raimi első Pókember-filmjében. Azt is találgatják (hála a trailernek), hogy Thomas Haden Church visszatér Sandman szerepében a Pókember 3-ból, Rhys Ifans pedig visszatérhet A csodálatos Pókemberből. Ezek azonban (egyelőre) meg nem erősítettek.

Aztán ott van JK Simmons, aki J. Jonah Jamesonként tér vissza , aki már eljátszotta a karakter egy alternatív változatát a Far From Home-ban. "Nos, igen, [visszajövök Jamesonként], ez a rövid válasz" - mondta a színész a The Jess Cagle Show-nak. "J. Jonah Jamesonnak van jövője több év kihagyás után. Nagyon röviden megjelent azok előtt, akik elég bölcsek voltak ahhoz, hogy végig maradjanak a Far From Home című filmben… Van még egy JJJ megjelenése a dobozban, és amit hallok, van egy újabb terv. Szóval remélhetőleg JJJ most és örökké folytatni fogja." 

Hirdetés
Charlie Coxot, aki Matt Murdock/Daredevil szerepét játszotta a Netflix sorozatában, állítólag a forgatáson is feltűnt . Ismét tagadta, hogy részt vett volna a filmben, és a Forbes of Daredevil sorsáról beszélt : "A válaszom az, hogy nincs megjegyzés. Nem tudom, mi fog történni. Őszintén nem tudom."

Hogyan lesz ez az egész egybekötve? Benedict Cumberbatch Doctor Strange-ként fog megjelenni , az Iron Man helyére Peter mentoraként (Wongként Benedict Wong is visszatér). Azt is tudjuk, hogy a Spider-Man 3 a Doctor Strange-hez és az őrület multiverzumához kapcsolódik, ahogy azt Kevin Feige is megerősítette . A Doctor Strange folytatása 2022 márciusában jelenik meg, a Pókember 3 után. Várható tehát, hogy a Pókember multiverzum-szenvedélyei hatással lesznek a szélesebb MCU-ra, és talán megmagyarázzák, hogyan fog megjelenni Michael Keaton keselyűje a nem MCU-s filmben, a Morbiusban. 

A Hazatérésből és a Távol otthonról is számíthatunk ismerős arcokra a Pókember 3 szereplőgárdájában. Zendaya visszatér MJ-ként, Jacob Batalon Peter legjobbja, Ned, Marisa Tomei May néniként, és Tony Revolori várhatóan Flash Thompsonként fog feltűnni. JB Smoove is megerősítette, hogy visszatér a threequel-hez – a színész Mr. Dellt, Peter egyik tanárát játssza. Fú. Ez egy nagy szereposztás.

pókember nincs hazaút teljes film magyarul
pókember nincs hazaút szereplők
pókember nincs hazaút szereposztás
pókember nincs hazaút premier
pókember nincs hazaút videa
pókember nincs hazaút online filmek
pókember nincs hazaút megjelenés
pókember nincs hazaút teljes film
pókember nincs hazaút cinema city
pókember nincs hazaút teljes film magyarul videa
pókember nincs hazaút teljes film
pókember nincs hazaút teljes film magyarul videa
pókember nincs hazaút teljes film magyarul online filmek
pókember nincs hazaút teljes film magyarul mozicsillag
pókember nincs hazaút teljes film magyarul filmvilág2
pókember nincs hazaút teljes film magyarul indavideo
pókember nincs hazaút teljes film magyarul ingyen
pókember nincs hazaút teljes film magyarul letöltés
pókember nincs hazaút teljes film magyarul filminvazio

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments